Category: Pengalaman dengan emas

EMAS memartabatkan MTQA 0

EMAS memartabatkan MTQA

Tweet sumber:-http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/HadiahjongkongRM70_000/Article/index_html Hadiah jongkong RM70,000 Putrajaya: Johan Majlis Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa (MTQA) 2013 bakal membawa pulang hadiah jongkong emas seberat 350 gram (g) yang bernilai kira-kira RM70,000 selain wang tunai RM40,000, sijil penghargaan...

Aiyaaakkk…sudah mula untung lol..!!!!!!! 0

Aiyaaakkk…sudah mula untung lol..!!!!!!!

Tweet ALHAMDULILLAH!!!!!!!!! ok jika anda ada sebarang pertanyaan pasal emas…nak labur emas…nak beli emas…dan nak niaga emas…atau apa-2 pasa emas…sms kepada saya sahaja….0134353317….anda boleh call juga..tapi baik anda sms sahaja geng…sebab geng akan hubungi...

Panduan Pelaburan Emas Tahun 2013.(by Jutawanemas) 0

Panduan Pelaburan Emas Tahun 2013.(by Jutawanemas)

Tweet ini adalah satu artikal yang berguna diambil dari mentor saya dalam pelaburan emas En Syukor Hashim. tiada edit dilakukan… sumber:- http://jutawanemas.com/v1/pelaburan-emas/panduan-pelaburan-emas-tahun-2013/     Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua pembaca? Saya doakan anda...

Bila…..nak….jual 0

Bila…..nak….jual

Tweet (entry bergambar sahaja…..hehehehehehehehe) jika anda para pembaca masih tak faham…bolehlah hubungi geng…di 013.435.33.17 sms geng dan geng akan hubungi anda….. p/s….apa dah jadi pada pelabur-pelabur emas maya????….cakap kat mereka kasihannnnnnn GENG916 RAKAN EMAS...

Ehhh sekarang tahun 2013 ke..tapi kenapa macam tahun 2010? 0

Ehhh sekarang tahun 2013 ke..tapi kenapa macam tahun 2010?

Tweet sekian lama menyepi….kini kembali….pergg setahun…hehehe geng minta maaf sebab lama tak update blog…bukan berhabuk dan bersawang sahaja…hampir karat dan reput….tapi Alhamdulillah ilmu masih freshhhhhhhhhh…. ok untuk entri pertama kali untuk tahun 2013…..ehhh kenapa...

Pajak Gadai Islam…Ar-Rahn/Ar-Rahnu Di Sungai Petani Kedah 0

Pajak Gadai Islam…Ar-Rahn/Ar-Rahnu Di Sungai Petani Kedah

Tweet semalam aku servey di sekitar sungai petani untuk mencari kedai pajak islam/Ar-Rahnu…selain dari Bank Rakyat aku nak cari tempat lain jugak bukannya apa..supaya senang aku nak rempit emas…lagipun mengikut info dari Public Gold..Public...

Get Adobe Flash player