Category: cerita emas

Bila…..nak….jual 0

Bila…..nak….jual

Tweet (entry bergambar sahaja…..hehehehehehehehe) jika anda para pembaca masih tak faham…bolehlah hubungi geng…di 013.435.33.17 sms geng dan geng akan hubungi anda….. p/s….apa dah jadi pada pelabur-pelabur emas maya????….cakap kat mereka kasihannnnnnn GENG916 RAKAN EMAS...

Ehhh sekarang tahun 2013 ke..tapi kenapa macam tahun 2010? 0

Ehhh sekarang tahun 2013 ke..tapi kenapa macam tahun 2010?

Tweet sekian lama menyepi….kini kembali….pergg setahun…hehehe geng minta maaf sebab lama tak update blog…bukan berhabuk dan bersawang sahaja…hampir karat dan reput….tapi Alhamdulillah ilmu masih freshhhhhhhhhh…. ok untuk entri pertama kali untuk tahun 2013…..ehhh kenapa...

Jom makan emas!!!! 0

Jom makan emas!!!!

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca blog geng 916…yahoooo harga emas dan perak sangat sedap dibeli sekarang sebab murah….nasib baik…nasib baik….kenapa?sebab masih mampu dimiliki oleh orang lain walaupun mahal dari awal tahun tapi kira ok...

Pelaburan Emas-Virgin Gold Mining Corporation (VGMC) ! 0

Pelaburan Emas-Virgin Gold Mining Corporation (VGMC) !

Tweet Asslammualaikum kepada para pembaca…baru beberapa jam geng post artikal..sekarang geng nak post lagi satu artikal…ini sangat penting…jadi baca dulu…sumber adalah dari rakan emas geng sumber:- http://emaskini.com/2011/04/pelaburan-emas-virgin-gold-mining-corporation-vgmc/ dan http://wikilekz.blogspot.com/2011/02/scam-virgin-gold-mining-corporation.html Tak sudah-sudah kerjanya menipu orang....

Pajak Gadai Islam…Ar-Rahn/Ar-Rahnu Di Sungai Petani Kedah 0

Pajak Gadai Islam…Ar-Rahn/Ar-Rahnu Di Sungai Petani Kedah

Tweet semalam aku servey di sekitar sungai petani untuk mencari kedai pajak islam/Ar-Rahnu…selain dari Bank Rakyat aku nak cari tempat lain jugak bukannya apa..supaya senang aku nak rempit emas…lagipun mengikut info dari Public Gold..Public...

Get Adobe Flash player