Jewellery Public Gold Kembali!!! – Aurora Series

Apakhabar para pembaca blog geng916 sekalian, semoga berbahagia bersama keluarga

Alhamdulillah akhirnya Syarikat Emas Pelaburan Pertama di Malaysia Public Gold telah melancarkan kembali produk barang kemas mereka yang baru.

Akak akak dan makcik makcik mesti suka terutama adik manis sekalian….

14292261_10209473062136358_6877642095077262806_n

aikkkk….macam pernah tengok kan?….macam Pandora la?….tentu ini yang bermain diminda adik akak sekalian…

SERUPA TAPI X SAMA!!!!….tak percaya….ok tengok dibawah

6500632ok ini pula yang Public Gold punya

14102138_10209253732893264_1099407988527554572_n

ianya EMAS KUNING…..calik calik sedikit sahaja emas putih…tue pun calit…bukan dibuat dari emas putih …hehehe cantikkan???

mari kita tengok aksessori yang ada pada Aurora ini…

14291848_1779611498946319_2588464693728582538_n

14344758_10209472903012380_656024380492015146_n

14330148_1391419630887368_5935275099279887941_n

bayangkan jika adik akak yang pakai…fullamak….memang menarik

kenapa Public Gold mengeluarkan barang kemas Aurora ini?…tentulah untuk pelaburan…selama ini kita focus kepada emas kepingan atau bar atau syiling dinar sahaja yang kita jadikan pelaburan…kebanyakkan¬† abang-abang ler yang minat lebih…kesian pulak kepada akak-akak dan adik manis….mereka tidak boleh dipisahkan dari barang kemas..perhiasan emas adalah milik wanita…dan wanita juga nak melabur dalam emas….oleh itu dengan adanya Aurora ini…kaum wanita adik akak dapat mengumpun Aurora Charm sedikit demi sedikit sehing lengkap…best kan…kalau nak beli semua sekaligus…BAPAK!!! mahal…jadi beli satu-2 macam beli 1gram setiap bulan la…mudah kan!!….

bagaimana nak tengok harga Aurora nie….ok anda boleh tengok di laman web Public Gold…di bahagian atas kanan website…boleh klik…

slide1

Selepas itu anda akan dibawa ke……page khas untuk AURORA

14370112_10209473066896477_9156304548309093229_n

harga bagi setiap item yang dipaparkan telah disertakan dengan harga tukang dan GST

web

klik order…dan ikut sahaja arahan seterusnya…..

tapi kalau para pembaca pening…rasa leceh nak isi form dll….nak mudah…suruh sahaja geng916 uruskan…call atau wassapp geng di 013.435.33.17 geng akan uruskan tempahan anda…insyaallah x ada masalah..GENG916 kan RAKAN EMAS ANDA….insyaallah dimudahkan…jangan lupa nombor geng….013-435.33.17

 

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

You may also like...

Leave a Reply

Get Adobe Flash player