BERITA TERKINI!!!!!

assalammauallaikum kepada para pembaca blog geng916, diharkan berada dalam keadaan sihat sejahtera

bagaimana dengan simpanan anda semua…hehehe entry kali nie adalah simple saja…khas kepada anda….

untuk pengetahuan pembaca semua..harga emas dah naik 2 ke 3 hari lepas dan harga kedai-2 emas pun dah berubah….cuba lihat harga emas dibawah…geng tak tipu

 

kenaikan 2 kali ganda….atau lebih 20%..pergggg untung gila!!!

kepada anda yang berhajat nak beli cincin untuk berkahwin…cuba pergi sekarang…hehehe singgah le ke pohkong…habib…tomei atau wah chan..tengok harga mereka….ada sama tak?

nanti bila pie sana….cuba tanya berapa harga emas terkini?….kemudian ..cuba tanya dia…bila harga emas nie mula naik? lepas tue..tanya dia lagi…ada tak cincin yg design lama…..lepas tokey emas tunjukkan kepada anda design lama (kalau dia kata ada .hehehe)….terus kamu tanya…saya nak cincin yang design lama dan harga yang ikut stock lama..boleh tak tokey?hehehehe …anda boleh tengok riaksinya…hehehe….biasanya kalau RM173/gram maybe dia akan bagi RM156/gram atau RM165/gram….sedangkan stock emasnya tak tahu dari harga emas bila dia restock…hehehe

ok kepada pelangan-2 emas geng..geng ucapkan tahniah le…harga emas dah naik..terutama pelangan-2 geng…teruskan menyimpan emas…gandakan dengan kaedah-2 yg geng ajar…atau anda boleh cipta teknik anda sendiri…..let’s get creative!!!!….

www.publicgold.com.my atau anda boleh lihat di sebelah kanan blog nie…cuma kena refresh selalu..

www.publicdinar.com

 

jadi tahniah la kepada anda…..tak rugi anda beli emas….anda beli masa harga naik….atau masa harga turun pada tahun nie pun takkan rugi…kerana tahun depan harga akan naik jugak..insyaallah..hehehe

tapi masih ada yang mengeluh….terutama bila nampak harga emas naik….masa harga emas rendah, kita cerita pasal harga emas akan naik, keuntungan lebih 20% bla…bla..bla….kemudian orang kata
“iyer ke?betul ke harga emas akan naik sebanyak tue?nampok betul nipunyer”
bila harga emas dah naik sekarang kepada RM183/gram dan diceritakan kenaikannya, orang masih kata
“iyer ke?betul ke harga emas dah naik sebanyak tue?nampok betul nipunyer”s
emua nie sebab mereka belum beli, tapi bila dah beli, mereka akan kata…”eh!!! betul la..aku dah untung..aku dah untung!…lepas tue kawan-2nya akan tanya, ko untung apa?ceciter…ceciter

inilah yang biasa berlaku….pastu akan kata..mahal la harga emas…macam mana nak beli…boleh bagi diskaun?hahaha….masa harga murah taknak minta diskaun..masa harga naik baru nak minta…kalau minta diskaun pun…mesti harga sama macam sebelum harga emas naik..hehehe

tak apalah….biar apa- apa pun..semuanya tidak akan terjadi jika anda mengambil langkah awal…

baik kepada anda nak beli emas boleh call geng….tak kira dimana anda berada selagi di dalam Malaysia…insyaallah anda boleh beli emas dari geng…sebab cawangan kami berada di seluruh negara..hampir di setiap negeri ada cawangan public gold…apa susah…nak jual beli senang…nak tengok harga boleh online…telus..tak ada tipu-2 tak ada main harga ….telus!!! hubungi geng 0134353317…atau layari http://www.publicgold.com.my/component/option,com_contact/Itemid,3/lang,english/ untuk lihat alamat dan nombor telefon cawangan kami….nanti bila anda call cawangan kami..hanya perlu maklumkan nama geng MOHD HASFARIZAN MD HASHIM atau maklumkan no ID A0289 atau beri nombor fon geng 0134353317 insyaallah mereka akan bantu anda..dan akan maklum kepada saya jika anda sebarang masalah…jangan risau service adalah pecuma…cuma anda perlu bayar pangilan yg anda buat..hehehe…ok sehingga berjumpa lagi

 

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

You may also like...

Leave a Reply

Get Adobe Flash player