Apenyer citer Pelaburan Emas Public Gold nie?ce citer..ce citer

Assalammualaikum kepada para pembaca blog geng916….geng berharap anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera…maaflah ye ..geng dah lama tak update blog nie..dah banyak sawang dah…hehehe…bukannya apa..bz sikit…maklumlah nak dirikan masjid…alhamdulillah…masjid dah dibina…rumah dah bertangga..geng dah berpunya…hehehhee nak tahu citernye…nanti geng ceritakan…best jugak…tapi bukan dalam artikal nie…maybe artikal selepasnie…kerana kali nie geng nak tulis sikit pasal Pelaburan Emas Melalui syarikat Public Gold nie…hehehe..sebabnya ramai orang call geng bertanya ..kebetulan hari nie keluar paper metro…lihat bawah

dan geng pun diminta oleh Public Gold untuk serahkan testimonial yang terbaru untuk diletakkan dalam akhbar nie…hehhee…lihat bawah

jadi ramai lah orang yang ingin mengetahui apa benda yang geng dan rakan geng buat nie sampai boleh ada income begini…jadi geng disini nak cerita sikit…walaupun sebenarnya geng dah cerita dalam artikal-2 lain tapi geng rasa nak citer jugak..angaplah ianya unpama macam ulang kaji..hehehe

baik..sebelum nak tahu mcm mana nak buat untung dari emas Public gold…kena tahu apa benda nie Public Gold

Public Gold atau nama penuhnya Public Fine Gold International Sdn. Bhd. adalah satu syarikat berdaftar yang menjual logam-logam pelaburan…PG hanya jual emas dan perak sahaja…HQ di bukit jambul penang dan terdapat juga cawangan-2 PG di beberapa buah negeri…

Public Gold tiada kena mengena dengan Public Bank, Public Toilet atau pun Public Phone…ianya hanya sebuah syarikat penjual logam pelaburan…modus operandinya mudah…jual dan beli emas dan perak SAHAJA

kenapa kena simpan emas atau melabur dalam emas?terutama emas PG….ok  kenapa emas

sebab emas adalah penyimpan nilai terbaik dan harganya sentiasa naik?

cuba tanya diri anda…bila kali terakhir anda beli emas…tak kiralah emas untuk siapa pun..diri anda ataupun isteri anda…dan ingat kembali berapa harganya….kemudia cuba badingkan dengan harga emas sekarang…ok geng bagi hint sikit…..harga emas sekarang….untuk emas 916…RM157/gram dan untuk emas 999 RM166/gram

kali terakhir geng beli cincin untuk bertunang pada awal tahun lepas bulan 3 atau 4 kalau tak silap…masa tue emas 916 RM134/gram…hehehe tak caya ? lepas baca blog geng cuba singah-2 ke kedai emas habib ke..tomei ke..pohkong ke…cuba le..hehehe…

geng ada sediakan beberapa bahan dalam blog geng…cuba usha-usha bila ada kelapangan http://geng916.com/rujukan-geng916/

ok sekarang pulak…kenapa beli emas PG….

emas pg murah,mudah dijual dan boleh lock (beli) 24jam….PG juga menerima emas mereka tak kira dalam apa keadaan sekalipun, susut harga adalah rendah sekitar 5%-6%…kedai emas 11%-35%…paling best PG ada sediakan peluang perniagaan…

jadi bagaimana nak buat untung?

1)keuntungan dari kenaikan harga emas ….bayangkan purata kenaikan harga emas selama 5 tahun adalah setinggi 39%…

2) keuntungan komisyen bila berniaga emas dibawah syarikat PG komisyen 1%-2%

3) keuntunagn belian balik 5%-6%….

dan teknik-teknik lain..(smua dah diterangkan dalam artikal-2 yg lepas).

Public Gold jugak menyediakan platform berniaga yang bagi geng adalah sangat baik..jangan pikir geng nak naikkan pg sebab geng dealer pg…tapi kalau pembaca pikir begitu geng tak boleh marah..pandangan masing-2…tapi pegalaman geng dah mengajar…bila kita nak berniaga…benda yang paling utama adalah nak bina kepercayaan orang kepada kita dan produk kita…terutama bila kita jual emas…jadi dalam mencari kepercayaan orang…benda yang paling mahal adalah marketing/promosi…ini adalah kos yang paling tinggi dalam biz…

dari segi marketing PG telah melakukan dengan baik..boleh dikatakan setiap bulan ada promosi dalam paper dan setiap bulan ada seminar percuma di semua negeri-2 dimalaysia…kalau tak buat di cawangan..PG akan buat di hotel-2…inilah kelebihannya…geng jugak dah masuk paper…pada hujung tahun lepas dalam metro…

jadi secara tak langsung ini boleh mengurangkan kos yang ditanggung dalam biz..baru la dapat untung lebih…

jadi bagaimana?berminat?

mudah saja SMS saya 0134353317 saya pasti akan call anda insyaallah…semoga kita semua akan terkeluar dari hutang, kemskinan, dan kesusahan….peace of mind…ini yang dicari…kaya pekara ke-2…bebas hutang diutama

 

MENUJU HUTANG SIFAR

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

 

You may also like...

Leave a Reply

Get Adobe Flash player