Tawaran menjadi pengedar emas dibawah GENG916…YES!!!

Assalammualaikum kepada para pembaca…yes..lagi beberapa hari saja lagi kita akan menutup tahun 2010 dan akan membuka pintu 2011…. begitu jugak dengan promosi untuk menjadi dealer public gold…tahun depan lain cerita..

berntung kepada sesiapa yang menjadi dealer PG sekarang ini..kerana tahun depan komisyen akan bertambah…ok jadi geng pun nak maklumkan sempena hujung tahun ini geng nak mencari sesiapa yg nak berniaga emas dibawah rangkaian geng916. lihat butiran dibawah

 

 

geng sedang mencari dealer-2 untuk mengisi kekosongan jawatan di seluruh malasia..geng nak ada rangkaian disetiap negeri…target nak ada 100 orang dealer dibawah rangkaian geng916…

Setelah anda menjadi dealer dibawah rangkaian geng…geng akan bekalkan semua yang geng nyatakan diantaranya adalah sekeping DVD yang didalam terkandung marketing tool yang geng sediakan khas kepada dealer-2 dibawah rangkaian geng, dengan harapan tool ini dapat membantu dealer-2 berniaga.

selain itu geng akan memberikan secara percuma banting/banner Public Gold….free tau…

dan yang paling best sesiapa yang menjadi dealer tahun ini 2010 , pada tahun hadapan 2011 dia akan dinaikkan pangkat serta komisyen…kan best

latihan kepada dealer akan geng berikan sendiri, seminar emas pun akan geng berikan.

jika berminat sila hubungi 0134353317…kerana tahun depan promosi RM20k kelebihannya dah tak macam sekarang ini…jadi jangan lepaskan peluang ini…menyimpan, melabur dan mari berniaga untuk menambahkan cashflow..mari kita tambah pendapatan kita.

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

 

You may also like...

1 Response

  1. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

Leave a Reply

Get Adobe Flash player