Promosi Barang Kemas Public Jewellery

Assalammualaikum…kepada para pembaca wanita…nak beli barang kemas murah?ada vaucer lagi…rugi tak beli akak-akak sekalian….cantik…cantik….geng dah pun beli untuk Perkahwinan geng..hehehe untuk batal air sembahyang…cantik-2 design macam yg dijual diMekah…mak aji-mak aji tentu teringat masa di Mekah dahulu… cuba lihat dulu

http://www.publicjewellery.com.my/catalogue/index.php

harga murah dari kedai emas…tak caya tengok harga bawah

ini harga emas untuk barang kemas yang digunakan oleh kedai-2 emas seperti Habib,Pohkong,wah chan, tomei dll….tak caya ke?hehehe cuba pie servey…nie belum harga upah tukang lagi dimasukkan… barang kemas Public Jewellery tiada upah tukang….hanya berat dan ketulinan sahaja dikira…dan ikut harga semasa..kan best tue…untung tak akak?hehehe

promosi

jangan lepaskan peluang ini…hubungi geng untuk tempahan…tempoh tempahan 2 minggu….oh…lagi satu….boleh bayar 4 kali…hehehe kan untung….sapa nak bagi?public jewellery boleh…ok

hubungi saya MOHD HASFARIZAN MD HASHIM PENGASAS GENG916

berminat nak menjadi dealer dibawah saya pun boleh…bayangkan jual barang kemas murah…pasti ada pembeli insyaallah..sila hubungi 013435117

MARI REBUT PELUANG INI UNTUK BERNIAGA MENAMBAHKAN PENDAPATAN…

KERJA MAKAN GAJI ORANG KATA INCOME 1/10 SAHAJA

BERNIAGA ORANG KATA INCOME 9/10 SAJA

APAKATA KITA AMBIL 10/10 BERNIAGA SAMBIL KERJA..KUMPUL CASHFLOW SETIAP BULAN

JADI APA TUNGGU LAGI HUBUNGI GENG916 DI 0134353317 ATAU EMAIL: admin@geng916.com DAN ADD SAYA DALAM FACEBOOK HANYA PERLU TAIP NAMA SAYA SAHAJA..KITA JUMPA DISANA..

ANDA BUAT ANDA DAPAT

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

You may also like...

Leave a Reply

Get Adobe Flash player