Tawaran Peluang Perniagaan Menjadi Tokey Emas

Assalammuallaikum kepada para pembaca….adakah anda dah baca semua artikal geng pasal emas?adakah anda ingin memulakan perniagaan emas anda? ini adalah rezeki anda kerana ada peluang perniagaan menjadi Agen Public Gold yang sah di bawah rangkaian GENG916…adakah anda berminat?

sebelum ini kos untuk menjadi agen hanya sekitar harga emas semasa RM41K dengan membeli 7 item emas public gold iaitu emas 999.9 20g,50gx2 & 100g…emas 916 1 dinar, 5 dinar & 10 dinar…

tetapi untuk bulan 6 (june) 2010 ini Public Gold menawarkan peluang perniagaan emas dengan modal emas RM20k..tak kira apa jenis produk emas jongkong,syiling emas, syiling dinar, silver & barang kemas..asalkan ianya mesti produk Public Gold dan nilainya mesti RM20k termasuk kos pengangkutan

dibawah adalah salinan syarat-syarat yang dikeluarkan oleh Public Fine Gold International Sdn. Bhd

DEALER RECRUITMENT DRIVE

With effective from 1st June 2010, Public Gold will have its promotion plan exclusively for our customers to become our Dealer. The initial purchase of RM40,000.00 has been reduced to RM20,000.00 for the Dealership. Grab an opportunity now as this promotion is for a limited time only. For more information, customers and dealers are encouraged to contact us at 04-6449999. 

Dealership = Initial Stock of RM40,000.00  but now RM20,000.00

atau untuk keterangan lanjut boleh hubungi geng di 0134353317 dan jika anda ingin menjadi salah seorang agen dibawah rangkaian geng..sudah tentu boleh..mari kita mulakan perniagaan untuk menjana pendapatan kita ..kerana perniagaan emas amat menguntungkan…

setelah menjadi agen geng..geng akan bekalkan kitt untuk agen, khas, yg geng beri kepada agen dibawah rangkaian GENG916..kerana

GENG916

RAKAN EMAS ANDA

You may also like...

16 Responses

  1. kak syam says:

    jika kita tk de duit cash tapi ada barang emas /kemas nak mula biz emas ni kecil kecilan nak mula dari step yg camna?…klu dapt emas pg..camna nak simpan bnyak2 tu?..agar selamat… saya nak join sub agen gang 916 cmna plak…? nak masuk bengkel yng terdekat di Johor ni kat mana dan bila?…tlg mklumkan pada saya…ng gak tuntut ilmu biz emas pg ni…leh kembangkan dgn kekawan NGO akak tu…

  2. Admin says:

    boleh kak syam…kalau akak ada diJB kita bole jumpa…saya boleh ajarkan…tak perlu bayar apa-apa..ilmu emas freee…akak boleh hubungi saya di 0134353317

  3. kak syam says:

    kak s.slalu bca tulisan2 pasal gold yg awak buat tu seronok gak baca …bila lapang2 bacalah tambah ilmu…amat bagus dan minat lak nak sebarkan pada kekawan dlam kump akak…tau je lah org prmp suka simpan emas..tapi tk tau nak invest…nnti kita mesra2kan diorang dgn pg..aa ya akak terfikir lak…napa tak di ujudkan Koperasi geng 916 ni u org kan dah pakar…kita2 yg tk de modal besar ni leh join kop…tu…

  4. Admin says:

    terima kasih akak…bagus jugak cadangan akak tue…tapi ye lah saya nie buat separuh masa sahaja sebab kerja…sayang pulak nak berhenti untuk full time sebab saya kerja dalam bidang pendidikan..nak educate lebih ramai orang…kalau nak wujudkan koop nie..kena ada banyak ilmu lagi…tapi setakat nie cara nie pun ok dah…yang penting orang akan lebih tahu pasal kelebihan emas

  5. aida says:

    saya sgt berminat dengan perniagaan emas ini tapi modal yg diperlukan sgt2 besar…

  6. Admin says:

    jangan risau modal nak jadi dealer PG saja mahal..nak berniaga emas modal tak mahal sangat sebenarnya…tunggu pengumuman dari saya

  7. foze says:

    macam mana nak join dan pengatahuan tentang bisne semas nie saya dok kuantan

  8. Admin says:

    nak join mudah saja…hanya perlu beli produk dari syarikat Public Gold seperti emas jongkong ,syiling dinar, silver atau barang kemas..boleh pilih..kesemua mestilah bernilai RM20,000.00 keatas bayar terus ataupun ansuran selama 4 bulan

    jika nak ketahui pasal biz ini…boleh hubungi saya di no 0134353317

  9. farhanna says:

    banyak sgt la modal nak start.20k..umur 25 tahun tade 20k lagi..

  10. Admin says:

    betul…tapi ada jugak RM1000 saja..tapi bukan untuk beli emas…RM1000..RM400 untuk beli alat pengujian emas…RM600 pendaftaran seumur hidup

  11. kak syam says:

    apa untung nya jika kita beli alat penguji emas tu boleh buat duit camna gaya nya..kalu alat ni boleh menambah pendapatan apa salah kita beli dan guna semix. mungkin..

  12. Admin says:

    untng kepada orang yang suka membeli emas terpakai

  13. sharil azwar says:

    saya nak tahu cara permulaan untuk berniaga emas?berapakah modal yang diperlukan?
    bagaimana cara untuk mengenal pasti ketulinan emas?
    banyak cara untuk membeli emas terpakai dan kepada siapa saya patut jual balik emas yang telah dibeli?

  14. Admin says:

    sebenarnya untuk berniaga emas kita perlukan modal yang besar…kerana harga emas sudah mahal…kalau setakat RM1000 maybe hanya boleh beli sebentuk cincin emas 916 atau emas keping 5 gram…nak untung lebih kena ada stok emas yang banyak…sebab tue modal kena besar…ada orang berniaga emas dengan membeli emas dari pengeluar dan menjadi pengadar…ada jugak yang membeli emas terpakai kemudian menjualkanya semula kepada pembeli…apa-apa pun semua ini perlukan modal yang besar…setakat nie..modal yang terendah sekali adalh RM20,000.00 dengan menjadi pengedar produk emas dan perak dari syarikat Public Fine Gold International Sdn Bhd dibawah anak syarikatnya Public Gold Marketing Sdn.Bhd….tujuan disyaratkan membayar RM20k adalah untuk membeli produk-2 seperti emas999.9, emas916 dan perak 999 kerana nak niaga emas kena ada emas….PG tak galakkan dealer menjadi broker
    ada juga syarikat yang mengenakan RM600-RM1000 untuk menjadi deler…tetapi duit ini hanya untuk belian barang lain bukan emas….jadi nak mulakan biz emas…benda pertama kena ada ILMU…lepas tue MODAL…kemudian cari Peluang atau cari Platform untuk niaga…macam saya saya guna PG sebagai platform saya…kerana PG menyediakan Marketing percuma…dalam Biz..Marketing adalah kos yang sanggat tinggi untuk ditangung..setakat nie bagi saya untuk long term biz…PG adalah yg terbaik..kerana dalam mencari untung semua boleh..tapi nak kekalkan dalam biz itu yg susah..kena ada platform yg kuat

    untuk mengenal pasti ketulinan emas nie ada banyak cara…cara yg paling porpular adalah dengan mengunakan asid dan menguji di atas mesin densimeter

    jual semula emas terpakai kepada sesiapa sahaja yg nak beli…

  15. amin says:

    salam,saya nak ty..sy bercita2 nak ada biz long term n berminat nak buka biz jual EMAS tp ilmu ttg emas ni zero.nak tahu,berapa byk modal sy perlu ada n apa yg patut sy lakukan.tq

  16. Admin says:

    wsalam…
    bagus jika anda berminat nak berniaga…terutama biz emas nie..
    modal untuk menjadi pengedar adalah RM20,000.00 keatas dengan membeli sebarang produk keluaran public gold emas,perak atau barang kemas
    nak tahu lebih lanjut sms saya saya akan ceritakan lagi…0134353317

Leave a Reply

Get Adobe Flash player