ATM yang keluarkan EMAS

Assalammualaikum kepada semua pembaca blog geng916…..wahhhh emas telah memcecah US 1245/oz semalam…peningkatan yang tertinggi setakat ini…senyum lebar yer anda semua yang menyimpan emas…ramai penyimpan-2 emas yang mengatakan yg dia telah mendapat 22% kenaikan emas, ada yang 16% dan ada yang 8%…tak lupa jugak ada yang hanya 1% kenaikan…hehehe..kenapa berbeza keuntungan kepada kenaikan harga emas…mesti para pembaca tertanya-2…sebenarnya…peratus kenaikan adalah dikira dari tarikh dan harga semasa pembelian…jadi jika sesiapa yang membeli emas semasa harga rendah dia akan mendapat keuntungan yang tinggi dan sesiapa yg beli emas semasa harga tinggi akan menerima peratusan yg sedikit…hehehe inilah yg digelar entry point…sebab itulah setiap kali apabila geng umumkan pembelian emas biasanya dalam facebook…haaa masa tue lah kena beli…tapi jika anda tak percaya…geng takleh buat apa…hehehe…adakah harga akan turun?ya harga akan turun tetapi masih dalam menaik…jadi nasihat geng…jangan tunggu harga turun..ada duit..cukup beli saja…jangan fkir sangat pasal harga kerana emas ada ditanggan anda….ok..jadi lepas nie..ada duit dah cukul call geng..lock harga beli emas..jgn tunggu…sakit hati nanti..geng dah rasa sebab tue geng cakap..hehehe

ok harga emas semakin naik dan ramai mengambil kesempatan dengan kenaikan harga emas ini…ini bermakna penerimaaan emas oleh institusi-2 dalam malaysia sedang meningkat…contohnya sudah ramai syarikat-2 yg menyediakan emas sebagai hadiah semasa melancarkan peraduan mereka seperti bonuslink, bank-bank sedang kempen menyimpan emas sperti maybank, public bank, kuwait bank, semakin meningkat penubuhan ar-rahnu seperti dari bank rakyat, agrobank,eonbank,bank islam, begitu juga yang ditubuhkan oleh koperasi-koperasi dan kedai emas…dengan penubuhan institutsi ar-rahnu ini menandakan emas sudah menjadi pilihan utama dan syarikat-syarikat yang ditubuhkan untuk menjual emas fizikal sudah mula muncul…taklupa jugak yang dilakukan oleh penipu-penipu, atau jebon-jebon yang menawarkan skim pelaburan emas (sila jauhkan diri)

dan yang terbaru pnciptaan kiosk ATM yang mengeluarkan emas 24K sahaja…haaaa…percaya ke tidak…selama nie yang biasa kita tahu ATM mesin hanya mengeluarkan duit kertas,kad topup,cokelat, meggi, air kotak dll….tapi sekarang emas…EMAS…

mesin ini diletakkan di sebuah hotel mewah di Abu Dhabi di  Emirates Palace. mesin ini dicipta oleh usahawan dari german bernama Thomas Geissler yang membawa jenama GOLD for GO…hebat..hebat…berita boleh anda baca di alamat sesawang ini

http://www.wgal.com/money/23530034/detail.html dan and boleh lihat videonya di youtube http://www.youtube.com/watch?v=PDHE624NsAk sempoi…sempoi…bila la nak ada diMalaysia…hehehe…senang nak bli emas…barulah senang nak merialisasikan simpanan emas dan pengunaan dinar sebagai matawang….insyaallah dengan momentem yang seperti ini…insyaallah…

 

hebat bukan…hehe…oklah sekian dahulu laporan dari Geng 916…jika anda berminat hendak membeli emas fizikal dan barang kemas 916 silalah hubungi geng di no 0134353317 atau pun email di alamat admin@geng916.com/ryz_rizan@yahoo.com atau jumpa geng dalam facebook.jika perlukan khidmat nasihat dan nak belajar pasal emas boleh juga…kerana GENG 916 adalah RAKAN EMAS ANDA….ok wasalam..

You may also like...

3 Responses

  1. botak says:

    salam..
    ada tak kawan2 geng yg bekerja kat sana??kalau tak boleh kirimkan mintak tolong beli dari mesen atm tu..hehe

  2. Admin says:

    hehehe…kalau ada pasti diorang akan war-warkan dalam facebook…macam emas dari Kuwait Finance House Malaysia

  3. Emily says:

    salam..
    ada tak kawan2 geng yg bekerja kat sana??kalau tak boleh kirimkan mintak tolong beli dari mesen atm tu..hehe

Leave a Reply

Get Adobe Flash player