Khas kepada para pembaca-blog geng916 dan pelangan emas geng916…..

Assalammualaikum…kepada para pembaca blog geng916.com….dan tak lupa jugak kepada para pelangan-pelangan emas geng…pertama sekali geng nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada para pelangan yang membeli emas dari geng untuk dijadikan sebagai simpanan, pelaburan atupun menjadi tokey emas…

dalam masa sebulan nie harga emas amatlah cantik dengan penurunan yg hampir menjadikan emas dari USD 1200/oz kepada USD1087/oz…ramai orang mengambil kesempatan dengan kejatuhan harga ini dengan membeli emas…ramai agen-agen mendapat sale yg tinggi..tak kecuali jugak geng…buat pertama kali sales emas geng mencecah RM24K…dengan jualan gold bar, coins dinar dan barang kemas…terima kasih kerana memilih geng..geng berjanji akan memberikan perkhidmatan yang terbaik..selagi hayat dikandung badan..sejujur, seikhlas..demi memenuhi hati pelangan emas geng, di sini jugak geng ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan geng kerana memberi tunjuk ajar dalam biz ini…terutama En Syukor dan En Mohd Fazli (Pokli) kerana di atas bimbingan anda saya dah berjaya sampai sekarang ini…walaupun orang berpendapat yang saya belum dikategorikan berjaya..tapi bagi saya, saya dah berjaya mencapai target saya…dan lebih…terima kasih kepada semua dan terima kasih diatas segalanya…saya berjanji..saya akan teruskan usaha ini….ohhh dan tak lupa juga kepada Pihak Public Gold kerana menyediakan peluang perniagaan ini…

dengan genapnya 26 March sempena ulang tahun geng yang ke 29thn ini geng ingin mengumumkan beberapa plan dan peluang kepada para pelangan-pelangan geng…

sebelum geng menerangkan apakah plan-plan dan peluang yg akan geng berikan….jadi geng nak maklumkan apa yang akan geng lakukan ini adalah semata-mata untuk:-

  1. memberi peluang pendapatan tambahan
  2. memberikan kaedah altenernatif kepada masyarakat untuk miliki emas
  3. melariskan jualan emas geng..kerana geng berhajat nak jadi master agen…bila jadi master agen..senang sikit geng nak membantu pelangan dalam perniagaan emas

untuk makluman..geng tidak mengalakkan skim-skim pelaburan emas…MLM melalui sistem piramit, binary, upline downline dll…..geng hanya gunakan kaedah penghargaan sahaja

kepada pelangan baru/pelangan lama/agen

  1. mulai 1 April 2010 semua pelangan baru yang membeli emas dari geng yang bernilai RM2500 keatas /20g/5 Dinar keatas geng akan bekalkan satu CD yang mengandungi video ilmu emas
  2. geng akan membantu membeli emas secara ansuran melalui Ar-Rahnu..nilai emas yang layak adalah 5Dinar dan 20g keatas sahaja
  3. RM20 akan diberikan kepada pelangan-pelangan lama geng yang memperkenalkan emas kepada orang kedua (mudah cakap bawa pelangan dapat RM20..ini bukan upah..bukan MLM…ini saguhati sahaja) nilai emas 3 Dinar keatas sahaja

jadi inilah pelan-pelan dan peluang-peluang yang geng berikan kepada para pelangan emas GENG916….mungkin benar ada pihak akan menyangkakan geng nak lariskan jualan…itu betul sebab geng nak jadi Master agen…sebab bila jadi master agen nie..banyak faedahnya…geng ada perancangan yang besar..langkah pertama jika geng jadi master agen.geng akan daftarkan syarikat geng….supaya lebih.ummpppp….dan barulah boleh lantik agen-agen dan sub agen….rakan kongsi emas….dll…

akhir kata geng mengucapkan ribuan terima kasih ….

You may also like...

6 Responses

  1. shahrul says:

    Salam bro. Tahniah atas kejayaan mencapai RM24k dalam jualan. Semoga dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan. Tahniah.

  2. Admin says:

    terima kasih bro…terima kasih…semoga kita sama-sama di murahkan rezeki dari Allah

  3. giagi says:

    Salam bro ingat aku lagi ? tahniah ya…

  4. Admin says:

    wasalam..terima kasih bro…giagi..mcm pernah dengar nama tue…tapi dimana yek?

  5. mohd radi says:

    As’kom tuan..nak tanya..kalau kita da beli emas ni/jadi agen, camne cara yg selamat dan praktikal utk menyimpannya?

  6. Admin says:

    wsalam…
    kalau banyak emas disimpan di peti besi..safe deposite…bank ada..atau arrahnu

Leave a Reply

Get Adobe Flash player