Product baru pendapatan baru

assalammualaikum kepada para pembaca…apa khabar..bagaimana setakat ini?masih ragu-ragu dengan simpanan emas…jika didapati apa saja yang geng cuba ajarkan semuanya bermula dari emas.kena ada emas…kenapa?kerana setiap pelaburan kita kena ada modal..tak kira la apa-apa pun semuanya perlukan modal….jadi kita kena la ada modal.. cuma beruntungnya kita modalkan dengan emas…bagi yang dah lakukan dan berjaya geng ucapkan tahniah…ye la..kalau ikutkan kiraan yang geng cuba tunjukkan dalam artikal yang lepas…dengan 20 minit saja boleh dapat emas bernilai RM6 ribu…setahun RM12 ribu…jadi kalau 3 tahun buat cara nie..dah ada RM48K..hmmm kalau nak bayar pinjaman pelajaran dah boleh nie….inilah kelebihan apabila tuan-tuan dan puan-paun membeli emas…

ok bagi yang agen emas pulak bayangkan jika diamalkan kaedah ini setiap belian emas dapat 1.5%…jadi 6 keping 1 dinar tue akan dapat 1.5%..contohnya katanlah 1 dinar berharga RM562..jadi agen beli 6 keping…jadi total harga belian = RM3372 jadi komisyennya…x 1.5%=RM50.58..(bonus la kira nie)ini kalau egen buat sendiri..kalau agen buat dan ada pelangan jugak nak buat jugak..3 ke 4 orang nak buat…dah berapa lah…okla tue…sikit?ehhh jangan la tamak…hehehe

ok kali nie geng nak cerita sikit pasal produk baru public gold…….produk ini diberi nama….Public Silver dan Public Jewellery..…haaaa jual perak dan barang kemas pulak..hehehe

ini sudah bagus kerana jika selama ini kita solo saja…macam geng lepas nie..suruh la orang rumah berniaga barang kemas…jadi suami isteri ada biz emas la…heheheh…suami jual jongkong dan syiling emas…isteri jual barang kemas….yahoooo…dapat la menambah pendapat keluarga….silver pun ada…tapi buat masa nie silver geng tak beli lagi sebab buat masa nie geng nak kumpul dana….nanti bila dah stable baru gang beli silver pulak..sebab sekarang nia tiada kedai pajak perak lagi…hehehe ok…pada 28 habulan lalu Public Gold telah melancarkan Public silver dan Public Jewellery…sila lihat  di bawah….klik untuk besarkan

http://www.publicjewellery.com.my/catalogue/index.php

jadi tempahlah sekarang..berilah kepada org yang tersayang…

You may also like...

6 Responses

  1. mohd hafiz says:

    salam,berminat nak tahu lebih lanjut,boleh terangkan dengan lanjut tak..

  2. Admin says:

    boleh tiada masalah…sila sms ke nombor saya 0134353317

  3. Asmah says:

    Berminat nak dgn lebih lanjut lg,mcm mne ye

  4. Asmah says:

    sya dah ade emas 100gm dan dah simpan kat ar-rahnu, mcm mne nak gandakan emas dan duit dgn emas yang sebanyak tu

  5. Admin says:

    barang kemas PG tiada kos upah…dan harganya mengikut kenaikan harga emas dunia

  6. Admin says:

    jika anda sudah ada emas didalam arrahnu….teknik nya adalah overlap..ambil duit kontra…tapi ini belum tentu boleh membantu kamu buat gandaan..kerana kina lihat berapa duit yang anda dapat…kalau dapat RM1000 baru boleh ataupun RM500…ini bergantung….ini kerana anda dah pajak emas anda dan pinjaman telah anda ambil..kalau anda belum pajak senang..anda pajak dapat pinjaman 65% terus beli emas lagi..ini baru boleh dinamakan gandaan

Leave a Reply

Get Adobe Flash player