Monthly Archive: February 2010

Product baru pendapatan baru 6

Product baru pendapatan baru

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca…apa khabar..bagaimana setakat ini?masih ragu-ragu dengan simpanan emas…jika didapati apa saja yang geng cuba ajarkan semuanya bermula dari emas.kena ada emas…kenapa?kerana setiap pelaburan kita kena ada modal..tak kira la apa-apa...

Dapat RM6000 dalam 20 minit…..Modal 20g..dapat 6 Dinar 5

Dapat RM6000 dalam 20 minit…..Modal 20g..dapat 6 Dinar

Tweet Assalammualikum..kepada para pembaca geng..dah beli emas..dah beli?Alhamdulillah..tahniah..kerana anda adalah seorang yang bijak kerana memilih emas sebagai altenatif asset… semenjak geng berkempen tentang emas terutama dalam facebook…macam-macam massage kritikan teguran idea dll…seronok betul…sebab ada...

Guna duit emas, perak beli-belah barangan 0

Guna duit emas, perak beli-belah barangan

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca..kali nie geng nak berkongsi satu berita dari negara jiran kita indonesia…di indonesia serba orang tahu kalau dibandingkan dengan matawang kita..duit kertas kita lagi besar…kerana indonesia telah kena hyperInflasi…jadi ada...

MLM: orang lain berjaya…tapi aku tidak, kenapa? 6

MLM: orang lain berjaya…tapi aku tidak, kenapa?

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca….apa khabar?dah mula meyimpan emas?belum lagi?kenapa belum?nak tunggu harga jatuh?..ishh..ish..ishh..ok tunggu la…hehehehe..ok kali nie..geng nak cerita pasal produk lain ..ye la..ashik cerita emas..orang dah mula bengang dengan geng sebab ashik...

Peranan emas bagi pandangan Geng 916 0

Peranan emas bagi pandangan Geng 916

Tweet Assalammualaikum..kepada para pembaca semua…sudah baca artikal pasal pinjaman bank vc pinjaman Ar-rahnu?..kalau tak kena baca tau… ok kali nie geng nak cerita satu kisah..mengenai dilema seorang lelaki bernama MAT…dia nie seorang lelaki biasa...

Pinjaman Bank VS pinjaman Ar-rahnu 1

Pinjaman Bank VS pinjaman Ar-rahnu

Tweet Assalammualaikum kepada semua pembaca-pembaca blog Geng916…hmmm dah abis cuti..kena kerja..tapi kedai masih tutup..terutama kedai kedai yang milikan kaum cina…rasa susah sikit terutama yg berada di sekitar kawasan yang penduduknya yg berniaga adalah cina…ok kali...

Amaran!!!….. 0

Amaran!!!…..

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca sekalian..disini gang nak memohon agar para pembaca blog geng berhati-hati dengan segelintir pihak yang melakukan skim pelaburan emas…geng pohon para pembaca berhati-hati…ini adalah notis iklan dari syarikat yang geng...

Pengalaman aku merempit…vroom…vroom..vrooommmmmm 2

Pengalaman aku merempit…vroom…vroom..vrooommmmmm

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca Blog Geng916..hehhehe..hari nie sangat bahagia bagi geng….geng harap para pembaca pun bahagia dan ceria… kali nie gang nak cerita pengalaman geng merempit di litar KPMNJ… ok inilah gambar bangunan...

Bagaimana nak menambah emas dengan bantuan Ar-Rahnu 10

Bagaimana nak menambah emas dengan bantuan Ar-Rahnu

Tweet Assalammualaikum…salam emas kepada semua pembaca…Geng minta maaf kerana tidak dapat menulis apa-apa yang terbaru tentang emas..maklum la..sejak kebelakangan ini  macam-macam pekara yang telah geng lalui…ada baik ada buruk..ada gembira ada duka…tapi life must...

Get Adobe Flash player