SEMINAR KRISIS KEWANGAN DAN PERANAN EMAS countdown to dedate…..

assalammualaikum

kepada para pembaca sekalian….tinggal 1 hari saja lagi dari seminar pertama mengenai emas pada tahun 2010 ini..tak sabar rasanya nak menghadiri seminar ini..ini kerana seminar ini di uruskan oleh Pokli wealth management..yup Pokli yang uruskan..

dengar cerita besar jugak seminar nie..sebab sekarang dah ada 480 orang dari 500 kerusi yang disediakan…maknanya ini serius…masa nie lah peluang digunakan untuk mengenali agen-agen Public Gold..tak kira dibawah siapa…pokli ke..en syukur ke..siapa ke tak kisah..masa nielah kita agen-agen kena bina networking…banyak faedahnya…terutama dari bantuan stock emas…jadi bagi agen-agen..jangan lupa buat biz card…aku sempat buat tapi print sendiri hitam putih saja…tak apa janji ada…yg elok belum siap…

ini adalah jadual yg diberikan oleh public gold (klick sini)

Master of ceremony adalah…Mohd Fazli Ismail (http://www.pokli.com/) dan Puan Nurul Huda Ismail (Admin http://www.gold2rich.com/)

You may also like...

Leave a Reply

Get Adobe Flash player