Pendedahan Eksklusif Rahsia Bisnes Emas Public Gold

sumber:-http://www.pokli.com/2009/12/pendedahan-eksklusif-rahsia-bisnes-emas.html

Salam
Pokli nak kongsi ilmu kenapa orang berlumba2 beli emas dan jadi agen public gold…sebenarnya adalah kita boleh jana pendapatan atas penjimatan yang diberikan…

yela cuba korang bayangkan…jadi agen dapat komisen 1.5% dari harga semasa….katakan harga emas hari bagi 20g = RM2695…korang akan dapat komisen 1.5%=Rm40.40…..bayangkan kalau setiap hari dan mmg betul terjadi orang beli emas 4-5 keping sehari…dah berapa komisen?????? tu baru sehari…camna kalau 10-20 keping sebulan…….kalau nak best lagi…..1-2kg sebulan??? berapa komisen yg agen-agen dapat?

Inilah yang di panggil teknik BUY LOW SELL HIGH…….setiap hari org nak order dapat harga murah…..tapi benda ni adalah tercapai kepada orang yg mmg kaki bisness la…yg nampak peluang cerah nak buat duit…yela..sapa nak bagi wang mudah2 kalau bukan Tokey Emas PG…terima kasih kepada Public Gold Sebab bagi peluang kepada kami peniaga2 kecil dapat laa berbisness……
dan yang paling best……harga emas makin naikkkk…tak kisah pun harga emas naik ke turun…kita dapat duit……sbb tu la kedai emas bisnes diaorang sustain sampai bila2……..itulah rahsia nya……

belum masuk lagi emas yang diaorang beli daripada orang yang trade in….dah dapat harga “BUYING”….murah dah 5-6%………wah wah wah…….tu dah untung atas angin (ehh betul ke ayat ini?)….kira untung perniagaan la…….dan kalau dah kaya kena la bayar zakatttt……2.5% je daripada keuntungan perniagaan…..

Pokli suka kongsi perniagaan franchais Public Gold ini sbb :

1) Sistem yang bagus & berjaya…..boleh cek harga 24jam…..via website….via sms….call….pembahagian komisen yg telus…. http://www.publicgold.com.my/ & http://www.publicdinar.com/

2) Beli emas dapat emas…bukan beli emas dapat surat…dapat kontrak….tu yg the beauty part of Perniagaan EMAS PELABURAN…….(komisen lagi tuh…)

3) Perlu ada orang yang berjaya……pokli sendiri mendapat didikan admin jutawanemas.com…..en syukor menjadi mentor pokli sehingga berjaya sampai sekarang….terima kasih sifu….sifu syukor ini telah mendapat pendapatan RM20k sebulan hasil perniagaan emas public gold nih…..(psssttt: beliau pun nak resign dari makan gaji sbb nak jadi tokey emas sepenuh MASA)

4)Ilmu dan maklumat yang lengkap….mmg utk berjaya kita perlu ada kemahiran…ilmu….maklumat yang mencukupi….nak ilmu boleh download di tepi kanan blog pokli ini…ada slide presentation/bonus emas..free of charge…….dah ada ilmu baru la bergerakkkk majuuuu…………

kalau anda ada modal yang banyak boleh jadi MASTER dealer……dapat komisen 2.0%……..tengok bawah rangkaian pokli ada ramai dah jadi master dealer……lagi best dapat komisen 2% dan overiding 0.5%…
dapat komisen atas jualan anak2 buah 0.5%….ini di kira mcm PASIF Income……duduk diam2 dapat duit….itu la pasif income yang sebenarnya………En syukor pasir income dah banyakkkk gilerrrr…..yela…semua agen2 bawah dia ada berapa RATUS oranggggggg!!!!!!!!!!!!!!!! alhamdulillah…

apa lagi?? anda nak tahu??? boleh call pokli……pokli boleh ajar A-Z pasal pelaburan emas dan bisness emas…….janji anda ada duit dan sanggup nak terjun ke dalam dunia PERNIAGAAN emas…kalau anda rajin download la slide-slide presentation pokli wealth management………dan tgk la cara2 dan komisen pokli di http://www.emaspokli.blogspot.com/

ILMU adalah untuk di kongsi dan di manafaatkan…..kadang2 kita tak ada duit pun boleh buat duit…..pokli nak bagi duit kepada sapa2 yang rekemen orang jadi agen bawah pokli.com………..mcm Pemaju Perumahan buat……BUYER GET BUYER Program….tapi pokli nak bagi Agent Get Agent program…..pokli nak hadiahkan RM50 kepada sesiapa yg takde duit tapi nak HADIAH daripada PWM…..

Sharing is CARING….

You may also like...

2 Responses

  1. nik says:

    salam..

    pok li kalaulah saya beli PG ni.. mcm mana saya nak pastikan ketulenan gold bar saya tu. Betul, PG menyediakan emas tulin. Tapi kemungkinan masih ada utk berlakunya penipuan oleh agennya mengikut kata pihak-pihak di agensi atau bank pajakan emas. macam mana ye saya nak pastikan…??

  2. Admin says:

    wsalam…
    saya akan tolong jawab soalan saudara…
    jika anda tidak yakin dengan membeli emas dealer…saudara boleh membeli terus dengan syarikat..dan saudara boleh meminta mereka menunjukkan kaedah pengujian emas yg dilakukan….jadi minta mereka uji emas saudara…mesin yg digunakan adalah densimeter yang sama dengan arrahnu dan sentiasa dicalibrate…jika saudara nak minta bantuan saya uruskan pembelian dengan syarikat pun boleh tiada masalah…hanya perlu hubungi saya 0134353317

Leave a Reply

Get Adobe Flash player