Monthly Archive: January 2010

Pendedahan Eksklusif Rahsia Bisnes Emas Public Gold 2

Pendedahan Eksklusif Rahsia Bisnes Emas Public Gold

Tweet sumber:-http://www.pokli.com/2009/12/pendedahan-eksklusif-rahsia-bisnes-emas.html Salam Pokli nak kongsi ilmu kenapa orang berlumba2 beli emas dan jadi agen public gold…sebenarnya adalah kita boleh jana pendapatan atas penjimatan yang diberikan… yela cuba korang bayangkan…jadi agen dapat komisen 1.5%...

Berita TV9 melaporkan orang ramai berpusu-pusu membeli barang kemas untuk pelaburan 0

Berita TV9 melaporkan orang ramai berpusu-pusu membeli barang kemas untuk pelaburan

Tweet sumber :- http://www.jutawanduniaemas.com/2009/12/berita-tv9-melaporkan-orang-ramai.html Salam, Sekadar berkongsi pandangan. Satu perkara telah menarik perhatian saya semasa menonton berita jam 8 mlm di TV9. Salah satu kandungan berita tersebut telah melaporkan orang ramai yang berpusu-pusu menuju...

Ruang-Peluang-Habuan 0

Ruang-Peluang-Habuan

Tweet Sumber dari :-http://emasdulukiniselamanya.wordpress.com/ Salam 1 emas dan 1 malaysia untuk rakan – rakan seperjuangan emas sekalian dan pembaca blog ini .Rasanya tidak terlambat untuk admin blog mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU MASIHI 2010 kepada...

HANA GOLD TRADE CENTER -trust,reliable,efficient……syarikat pengeluar emas pelaburan Bumiputra 8

HANA GOLD TRADE CENTER -trust,reliable,efficient……syarikat pengeluar emas pelaburan Bumiputra

Tweet asslammualaikum para pembaca sekalian…apa khabar dah beli emas ke belum?belum lagi?korang tunggu apa..nak tunggu arang lain kaya baru korang nak beli?nak tunggu harga emas naik sampau $2000/ounce baru nak beli…masa tue dah mahal...

Inisiatif Malaysia Dalam Memperkenalkan Dinar Emas. dulu….sekarang? 0

Inisiatif Malaysia Dalam Memperkenalkan Dinar Emas. dulu….sekarang?

Tweet Penggunaan dinar emas telah mula disuarakan oleh Dr. Mahathir bin Mohamad perdana menteri Malaysia yang keempat. Dr. Mahathir adalah seorang pemimpin yang dikenali dunia sebagai seorang yang bersuara lantang dan memiliki daya tahan...

2010 Segalanya bermula……. 2

2010 Segalanya bermula…….

Tweet Assalammualaikum ..diharap para pembaca sekalian berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya…bagaimana dengan emas para pembaca? sudah bertambah ke belum?saya alhamdulillah sudah bertambah…seronok betul …. Tahun 2009 telah meninggalkan kita dengan beberapa peristiwa yang...

RIBA…dulu tak tahu… sekarang dah tahu..tapi masih amalkan jugak 0

RIBA…dulu tak tahu… sekarang dah tahu..tapi masih amalkan jugak

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca…apa khabar…seronok sambut tahun baru?..marilah kita muhasabah diri kita diatas apa yang berlaku kepada kita…hari nie di pertemukan dengan seorang lelaki melalui FaceBook dan menyatakan yang aku buat niaga dengan...

Hadiah Tahun Baru 2010 seronok ke tidak? 0

Hadiah Tahun Baru 2010 seronok ke tidak?

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca sekalian…hari nie aku taknak cakap pasal emas…tapi pasal hadiah tahun baru 2010..apa yg kita dapat 1)harga gula naik 2) subsidi roti putih di tarik balik 3)kerajaan kelantan kena bayar...

Get Adobe Flash player