Monthly Archive: January 2010

Autodesk Inventor Pro – perisian untuk pereka dan jurutera 0

Autodesk Inventor Pro – perisian untuk pereka dan jurutera

Tweet Assalammualaikum wahai para pembaca sekalian…dah baca artikal geng yang lepas pasal Autocad…ok kali nie geng nak bercerita pasal satu lagi perisian baru…sebenarnya lama dah cuma sekarang dah hebat…perisian nie bernama Inventor Professional… http://www.flickr.com/photos/geng916/4340727324/...

Autodesk AutoCAD….produk yang mesti tahu 1

Autodesk AutoCAD….produk yang mesti tahu

Tweet Assalammualikum..kepada para pembaca blog geng …kali nie geng ak bercerita pasal pekara lain selain dari emas…yelah ada orang suka emas..geng cerita pasal emaslah..sebab kalau kita suka sesuatu itu..kita akan kuasainya dan berilmu serta...

Yang pergi tetap pergi…..kita yang hidup nie harus teruskan hidup..life must go on!!..jumpa PAK HABIB Kedai emas..hehehe 0

Yang pergi tetap pergi…..kita yang hidup nie harus teruskan hidup..life must go on!!..jumpa PAK HABIB Kedai emas..hehehe

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca sekalian…hari nie marilah kita sedekahkan al-fatihah kepada sultan Johor yang telah kembali kerahmatullah…dan sedekahkan jugak kepada umat-umat islam yang lain yang telah lama pergi meningkalkan kita…hari nie geng ingat...

dahulu selesa kini menuju kehancuran..tapi adakah selama-lamanya… 3

dahulu selesa kini menuju kehancuran..tapi adakah selama-lamanya…

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca..bersyukur kita kerana diberikan kesihatan tubuh badan untuk melalui kehidupan di alam fana ini..sudahkah saudara sekalian meyimpan emas?saya berharap saudara dah memulakan simpanan emas..tidak kira emas apa pun yg penting...

2010..ketakutan yang menghantui diri aku….. 0

2010..ketakutan yang menghantui diri aku…..

Tweet assalammualaikum wahai para pembaca..apa khabar…maaflah sekali lagi dipohon kerana tidak dapat menceritakan lagi pasal tempat merempit di JB…tapi untuk pengetahuan para pembaca terutama penyimpan-penyimpan emas…mengikut informer beritahu..di pontian ada r-rahnu yang terima gold...

SEMINAR KRISIS KEWANGAN DAN PERANAN EMAS countdown to dedate….. 0

SEMINAR KRISIS KEWANGAN DAN PERANAN EMAS countdown to dedate…..

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca sekalian….tinggal 1 hari saja lagi dari seminar pertama mengenai emas pada tahun 2010 ini..tak sabar rasanya nak menghadiri seminar ini..ini kerana seminar ini di uruskan oleh Pokli wealth management..yup...

Selamat Tinggal geng916.wordpress.com Selamat Datang www.geng916.com 0

Selamat Tinggal geng916.wordpress.com Selamat Datang www.geng916.com

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca…mulai hari nie dilancarkan Blog web GENG916.COM blog aku telah didaftarkan…ini kerana aku dimaklumkan wordpress akan membatalkan blog percuma wordprees jika digunakan untuk perniagaan…lebih baik bersedia sebelum jadi apa-apa….jadi sekarang...

Beli emas mesti dapat EMAS!!!!!! 0

Beli emas mesti dapat EMAS!!!!!!

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca…apa khabar semua…saya disini sihat sahaja..sekarang tengah sibuk dengan kerja-kerja 1/10…jadi nak kerjakan 9/10 pun dah ada halangan sikit..tapi tak apa.jika ada permintaan..tetap dikerjakan 9/10 itu jugak…ok..hari nie sempena kelahiran...

Koleksi Graft Harga Emas 1

Koleksi Graft Harga Emas

Tweet assalammualaikum para pembaca sekalian terutama yang berada di Johor Bahru..pertama kali saya hendak memohon maaf kerana saya masih belum dapat menulis lagi mengenai lokasi merempit emas di Johor Bahru…tapi tak apa insyaallah dalam...

Ilmu Overdraft- ……pada yang tak tahu 4

Ilmu Overdraft- ……pada yang tak tahu

Tweet sumber dari sifu aku….:-http://www.facebook.com/profile.php?v=wall&id=100000058082691#/note.php?note_id=279219404831&ref=mf Maklumat mengenai overdraft dan artikel2 yang berkaitan ___________________________________________________________________ 1. Over Dratf (OD) 2. OD Settlekan credit loan credit card 4. OD untuk pelaburan hartanah (rumah lelong,emas public gold, sewa,...

Get Adobe Flash player