Daily Archive: December 13, 2009

Seminar Pelaburan Emas Dengan Public Gold 0

Seminar Pelaburan Emas Dengan Public Gold

Tweet Schedule of Public Gold Seminar:           Day        Date          Time                           Town Venue Sat       19.12.09    8pm-10pm     Sungai Petani Park Avenue Hotel Sun      20.12.09    8pm-10pm     Butterworth Pearl View Hotel Sat       26.12.09    8pm-10pm     Kota Bahru Grand Riverview...

Selepas Bencana 2012….emas akan diguna pakai sepanuhnya? 0

Selepas Bencana 2012….emas akan diguna pakai sepanuhnya?

Tweet hehehe tajuk di atas bukannya nak promosi filem yahudi berkisarkan kiamat 2012 cuma sesuatu yg tercetus dari minda cetek aku selepas aku menonton cerita filem 2012…filem nie khabarnya diharamkan oleh majlis fatwa kebangsaan...

Kenapa Emas Ditinggikan Darjatnya Oleh Allah SWT 2

Kenapa Emas Ditinggikan Darjatnya Oleh Allah SWT

Tweet Sebut saja mengenai emas, semua orang yang waras mengenali emas, logam yang paling berharga ini acap kali di jadi hias kaum hawa malahan pada masa sekarang ada kaum Adam tanpa segan silu menjadikannya...

Panggilan di waktu prima 0

Panggilan di waktu prima

Tweet tadi ketika aku lepak-lepak tengok tv aku terima satu pangilan…suspen jugak aku..rupa-rupanya En Amir..dia rupanya ingin bertanyakan kepada aku tentang perlaburan emas nie…tak sangka pulak..tengah hari tadi dia nak beli emas sekarang nak...

Pelanggan aku yang pertama… 2

Pelanggan aku yang pertama…

Tweet alhamdulillah baru bayar jadi agent dah dapat customer..terima kasih kepada pokli kerana paparkan nama aku dalam web dia…tengahari tadi aku menerima satu sms dari seorang lelaki bernama En.Amir, dia ingin membeli gold bar...

Get Adobe Flash player