Monthly Archive: December 2009

3 malam takleh tidur…..lubang dah nampak…tapi……….. 0

3 malam takleh tidur…..lubang dah nampak…tapi………..

Tweet assalammualaikum kepada para pembaca yang sentiasa menyokong aku dalam jihat kesedaran pelaburan emas ini…bagaimana kesihatan para pembaca semua?dah buat keputusan..dah nampak peluang-peluang yang ada ?masa aku tahu pasal pelaburan emas..3 malam takleh tidur...

Pelaburan Emas…pencetus revolusi pelaburan..penyelamat diambang kemiskinan… 0

Pelaburan Emas…pencetus revolusi pelaburan..penyelamat diambang kemiskinan…

Tweet   individu yang bertanggungjawab meyakinkan pelabur-pelabur lain mengenai pelaburan emas..walaupun  beliau telah bersara tapi suaranya masih deidengari dan diikuti kerana latar belakangnya dalam selok belok pelaburan…aku sempat tenggok rancangan bijak wang semasa Datuk...

Emas menjana pahala pasif?…kaya di dunia…jutawan di akhirat… 0

Emas menjana pahala pasif?…kaya di dunia…jutawan di akhirat…

Tweet assalammualaikum wahai para pembaca sekalian..sudahkah anda membeli emas untuk dijadikan sebahagian portfolio pelaburan yakni sebagai simpanan di masa hadapan…kalau orang tanya aku bila masa nak beli emas?…belilah bila ada duit mencukupi..tapi jika tak...

SEMINAR PELABURAN EMAS DI JOHOR BAHRU 0

SEMINAR PELABURAN EMAS DI JOHOR BAHRU

Tweet http://www.flickr.com/photos/geng916/4284237511/  SEMINAR: MENYINGKAP RAHSIA PELABURAN EMAS PENCERAMAH: MAHAGURU SYUKOR BIN HASHIM TARIKH : 2 JANUARI 2010 (Sabtu) MASA : 8.00 – 10.00 MLM TEMPAT : J. A. Residence Hotel (Formerly known as the...

Tidak semua cerita sedih akan terus sedih….. 0

Tidak semua cerita sedih akan terus sedih…..

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca sekalian…diharap berada dalam keadaan sihat sejahtera…bagaimana?dah baca kisah sedih pasal wang?sedih kan…sebab tue la aku berkongsi cerita sedih ini dengan korang…tapi jangan risau pekara ini telah aku rempuhi dan...

Kisah hidup Wang Kertas…..sedih cerita nie…(tak sesuai dibaca oleh orang sakit jantung) 0

Kisah hidup Wang Kertas…..sedih cerita nie…(tak sesuai dibaca oleh orang sakit jantung)

Tweet Assalammualaikum kepada para pembaca sekalian…aku ada satu kisah nak dikongsikan dengan korang…kisah wang kertas…cerita nie sedih gila..lebih sedih lagi dari cerita PAPADOM ataupun mohabatain, bahkan lebih sedih dari Kuch-Kuch Hota Hai…sedih..sedih… kisahnya macam...

Macam mana nak buat keuntungan dengan emas?Part 2..maybe finale..hehehe 2

Macam mana nak buat keuntungan dengan emas?Part 2..maybe finale..hehehe

Tweet Assalammualaikum..maaf  kerana buat para pembaca tertunggu…bukannya sengaja..tapi aku nak ringgan kan loading page jadi terpaksa pecahkan kepada 2 series… ok kita bersambung kembali…dah bacakan pasal emas dan syarikat Public Gold?…jadi sekarang aku nak...

Macam mana nak buat keuntungan dengan emas?…part1 0

Macam mana nak buat keuntungan dengan emas?…part1

Tweet Assalammualaikum…salam sejahtera dan salam 1Malaysia kepada para pembaca sekalian..hehehe minat yek tentang tajuk diatas…hehehe dalam tulisan kali nie saya akan tunjukkan kepada ada kaedahnya..kaedah nie bukan saya yg jumpa tapi dipeturunkan kepada saya...

Bagaimana nak mulakan pelaburan emas nie?

Bagaimana nak mulakan pelaburan emas nie?

Tweet Assalammualaikum..kita bertemu lagi…bagaimana dah semak harga emas hari nie?..yup harga emas dah sekitar sekitar 1104.1 oz….senang cakap sekitar RM122.22/g…hmm bayangkan kalau ada emas 20g…= Rm2444.40…tapi saya jual Rm2699….ehhh kenapa mahal Rm254.60?..hehehe nanti saya...

Kenapa saya pilih Emas? 0

Kenapa saya pilih Emas?

Tweet  http://www.flickr.com/photos/geng916/4284922980/ Assalammualaikum saya ucapkan kepada para pembaca sekalian…saya ingin berkongsi kepada rakan-rakan sekalian mengenai satu pelaburan yang bagi saya amat menarik..ianya bukan baru..tetapi DAH LAMA DAH!!….di zaman dahulu..orang dah guna emas..zaman sekarang orang...

Get Adobe Flash player